Woonhuis een samensmelting van 3 panden in Zierikzee

Residentieel

Woonhuis een samensmelting van 3 panden in Zierikzee

Een bankgebouw omtoveren tot een sfeervol woonhuis is geen alledaagse vraag, zeker niet als het linker en rechter belendende pand hierin ook nog geïntegreerd wordt. 

Met het interieurplan van RAW interior als onderlegger is hier een gebalanceerd lichtplan ontworpen, de smaak en wensen van de opdrachtgevers is hier zwaar in meegewogen. Bemonsteringen en gezamenlijke  fabriek-showroom bezoeken bij Jacco Maris Vormgeving en Modular zijn we tot interessante keuzes gekomen.

Door dat het een samensmelting van 3 oude panden betrof heeft het project vele niveau verschillen, hierdoor was het ontwerp vanaf de tekening uitgesloten en hebben er meerder bezoeken op locatie plaats gevonden alvorens tot een definitief concept te komen.

Woonhuis een samensmelting van 3 panden in Zierikzee

High end residentieel

1. Vraag

Een lichtplan met huislijke uitstraling met een tikje glamour. Elke ruimte zijn eigen identiteit zonder de eenheid te verliezen.

2. Aanpak

Door intensief overleg op locatie met de opdrachtgever, Interieurontwerper en installateur is er een technisch hoogstaande installatie met decoratieve en architecturale verlichting ontworpen. schaduw en licht versterken hier de vele architecturale en oorspronkelijke details van deze woning

3. Resultaat

De elektrische installatie en huisautomatisering is op hoog niveau en voor de optimale scene besturing is dan ook voor DALI dimming gekozen.

Toegepaste Merken:
Modular
Tom Dixon
Foscarini
ByEve
Jacco Maris
Talaled

Creatief lichtadvies, toegespitst op jouw specifieke situatie.

Offerte aanvragen

Hidden