Retail

Boekhandel Broekhuis

Retail

Broekhuis Deventer

Boekhandel Broekhuis is met 153 jaar een gevestigde naam in boekhandelsland, met vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede en Oldenzaal. Begin 2021 werd succesvol een vestiging van Boekhandel Broekhuis geopend in hartje Deventer (de Lange Bisschopstraat 7.)

De boekhandelsgroep heeft hiermee een winkel met een frontbreedte van 26 meter in de Deventer binnenstad.

Naast een uitgebreide selectie boeken verkoopt de winkel ook aanverwante artikelen, waaronder wenskaarten, tijdschriften, cadeaus en kantoorbenodigdheden.

Boekhandel Broekhuis zal haar publiek blijvend verrassen op bijzondere ontmoetingen met auteurs en evenementen voor lezers van alle leeftijden.

De historische boekhandel is verheugd om deel uit te gaan maken van Deventer Boekenstad.

Boekhandel Broekhuis Deventer

Arno Kok

1. Vraag

Na diverse Broekhuis boekhandels in Twente samen met eigenaar Kees Schafrat te hebben “verlicht” zou de vestiging Deventer de eerste vesting worden buiten Twente, mede daarom was een eigen identiteit voor deze winkel belangrijk, echter zonder de Twentse connectie kwijt te raken.

2. Aanpak

 

Voor de vestiging in Deventer is een sport thema gekozen voor de kinderafdeling, met een aansprekend geel plafond en LED lichtpendels met een sportief karakter wordt het verschil gemaakt.

Toegepaste merken:
Semo lighting
Zero
Tonone

De grote boekwinkel is een fris wit en heldere plek geworden vormgeving, lichtstraat en witte LED-spots geven een fijn en welkom gevoel.

3. Resultaat

eindeloos snuffelen tussen goed verlichte boektitels en originele cadeaus, maakt een bezoek aan Boekhandel Broekhuis in Deventer een ware beleving. 

Creatief lichtadvies, toegespitst op jouw specifieke situatie.

Offerte aanvragen

Hidden