Sismatec Almelo

Zakelijk

Sismatec Almelo

 

Sismatec in Almelo is o.a. partner van organisaties in de voedingsmiddelen industrie.

Voor de nieuwbouw van het kantoor naast de huidige locatie op Twentepoort Oost  mochten we een lichtplan ontwerpen voor 3 bouwlagen. De individuele werkplekken zijn ARBO-technisch maar vooral ook esthetisch een fantastische plek zijn geworden om te mogen werken. In de vide vormen de designpendels van Tom Dixon de eyecatcher.

Met het ontwerp en interieurplan van Artemez als onderlegger is een prachtige balans gevonden tussen licht vorm en functie!

 

Sismatec. Almelo

Arno Kok

1. Vraag

SISMATEC

process & packaging solutions.

Sismatec levert machines van A-merken voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen zij sinds 1963.

Sismatec staat voor hoogwaardige proces- en verpakkingstechnologie, met het interieur en verlichtingsplan voor het nieuwbouw kantoor moet deze waarde ook tot uiting komen.

 

2. Aanpak

Samen met Elise Oldenmenger van Artemez hebben we uitgebreid het interieur en meubelplan doorgenomen, ook hier is een gedegen interieurplan de onderlegger geweest voor het uiteindelijke lichtplan . Samen met de wensen van de opdrachtgever ontstaat dan een  gebalanceerd werkbaar lichtplan.

3. Resultaat

Tijdens de uitvoeringsperiode is er uitvoerig overleg tussen de uitvoerende partijen, zowel de bouwkundig aannemer en de elektrotechnische installateur moeten van alle details weten om het beoogde resultaat te realiseren.

De oplevering van dit aansprekende kantoor project is gepland voor het einde van het eerste kwartaal dit jaar. 

Creatief lichtadvies, toegespitst op jouw specifieke situatie.

Werkwijze

Werkwijze

1
/
5
Persoonlijk lichtplan

Het is belangrijk zo vroeg mogelijk in het proces kennis te maken, zodat we de verwachtingen naar elkaar kunnen bespreken(vrijblijvend) en alles nog mogelijk is.

Handig is om dan tekeningen, plattegrond en functionele eigenschappen van de woning of gebouw bij de hand te hebben.

2
/
5
Persoonlijk lichtplan

Na dit gesprek ontvangt u opgave van kosten voor het opstellen van een lichtplan, een armaturenimpressie en een begroting van armaturen.

3
/
5
Persoonlijk lichtplan

Uiteraard hoop ik dat u zich herkent in het plan, in dit stadium kunnen we een finale afstemming van het plan bespreken en tot een definitief ontwerp met begroting komen.

4
/
5
Persoonlijk lichtplan

Definitief ontwerp presentatie en finale opdrachtverstrekking tot levering van armaturen.

5
/
5
Persoonlijk lichtplan

Afstemming met betrekking tot de montage, eventueel met derden in het project, (installerende elektrotechnische partij of bouwkundig aannemer)

Offerte aanvragen

Hidden