Kantoorgebouw Reggeveste Rijssen

Zakelijk

Kantoorgebouw Reggeveste Rijssen

 

Reitsema & partners verzorgde eerder dit jaar een interne verbouwing voor de Reggeveste, het nieuwe onderkomen van investeringsmaatschappij Reggeborgh in Rijssen. Voor het architectenbureau de centrale opgave: kenmerkende, bestaande gebouwonderdelen op een natuurlijke manier combineren met vernieuwingen, in één hoogwaardige, harmonieuze totaalbeleving.

Ieder project is uniek en ….maatwerk. In dit project is het lichtplan een samensmelting van ideeën van Architect Reitsema & Partners, Kreon en Arno Kok | Creatief Lichtadvies. 

Fotografie: Ronald Tilleman

Het basislichtplan voor dit gebouw is ontworpen door Kreon, als aanvulling hierop zijn alle decoratieve elementen in het atrium de overlegkamers, boardrooms en directie kantoren door Arno kok verzorgt. Hierbij is steeds het interieurplan als onderlegger gebruikt om alle materialen en vormentalen op elkaar af te stemmen.

Atrium Reggeveste
Reggeveste Rijssen

Kantoorgebouw Reggeveste Rijssen

Kantoorgebouw Reggeveste Rijssen

1. Vraag

Een lichtplan was al opgesteld echter de invulling van de decoratieve verlichting moest een huiselijke doch zakelijke uitstraling krijgen. de vormen in de  architectuur van dit pand legt een duidelijke beperking op in de keuze, zonder een conflict te creëren in de vormentaal.

 

 

2. Aanpak

Door veelvuldig overleg met de opdrachtgever en de  interieurontwerper Matea van Harmeling Interieurs zijn we tot keuzes gekomen welke prachtig samenvloeien met de vormen en kleuren van het interieur.

3. Resultaat

De elektrische installatie en automatisering is op hoog niveau en voor de optimale scene besturing is dan ook voor DALI dimming gekozen.

Toegepaste Merken:

Modular
iGuzzini
Nuura
Jacco Maris
Luceplan
Occhio
Olev
Simes

Creatief lichtadvies, toegespitst op jouw specifieke situatie.

Offerte aanvragen

Hidden